Yritys

Filla Bicycles (Helfilla Bicycles Oy) on 2016 Helsingissä perustettu polkupyöräliike joka kokoaa, kunnostaa ja myy käytettyjä fillareita. Kyseessä on harrastus lähtenyt käsistä -tyylinen tilanne.

Pääpaino on vanhemmissa kilpapyörissä, sinkula- ja fiksimeiningissä sekä pyörissä, joiden kanssa voi helposti lähteä useamman päivän retkelle. Vintagehenkisiä pyöriä, joilla voi vaikka käydä ajamassa maantielenkin Porvooseen ja takaisin tai rullata mukulakivetystä pitkin baariin.

Filla Bicycles haluaa tuoda kustannustehokkaan vaihtoehdon kankeille ja painaville citypyörille. Vanhat kilpapyörät ovat erinomainen vaihtoehto käyttöpyöräksi kenelle tahansa. Hintaluokka on sama, ja vanhemmat laatukomponentit eivät varmasti häviä toimivuudessa tämän hetken huokeimmille osasarjoille, ja pyöräilykokemus on yleensä huomattavasti mukavampi. Mikäli kapeat renkaat tai käyrä tanko mietityttää, ei hätää. Usein vanhempiin runkoihin mahtuu paksummat pehmeämmin rullaavat renkaat ja kippurasarvet vaihtuu pienellä vaivalla suoraan tankoon, tai vielä vähän letkeämpään pappatankoon.

Fillareiden kasaus toiveiden mukaan ja kaikenlaiset muokkaukset onnistuu myös.

Varasto/myymälä/työtila on Meilahdessa, Pihlajatie 3:ssa. Virallisia aukioloaikoja ei ole, mutta koeajoja ja tuotenoutoja on mahdollista järjestää lähes päivittäin. Huoltotoiminta on hyvin rajoitettua tällä hetkellä, mutta ostettujen tuotteiden asennukset yms onnistuu.

Verkkokauppa

Myytävät tuotteet ovat nähtävillä verkkokaupassa. Polkupyöriä, varaosia ja varusteita – uusia, vanhoja sekä käytettyjä, kaikkea löytyy. Valikoima täydentyy jatkuvasti kun tavaraa saapuu ja se ehditään kuvata. Ehdotuksia ja toiveita tuotevalikoimasta saa mielellään esittää, vaikka sähköpostitse (info@fillabicycles.com) tai yhteydenottolomakkeen kautta (Yhteydenotto).

Toimitukset ja maksut
Tilaukset pyritään postittamaan tilauspäivänä. Joskus tässä kuitenkin saattaa olla viiveitä, ei kuitenkaan yli kahta päivää ilman eri ilmoitusta.

Maksutavat tarjoaa Bambora (Toimitusehdot). Ostetut toimitetaan postitse, tai ne voi noutaa Kruununhaasta. Kanta-Helsingin alueella kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana on myös mahdollista.

Tuotteiden kunto
Kaikki polkupyörät ja osat ovat täydellisessä toiminnallisessa kunnossa ellei muuta mainita. Koska kyse on käytetyistä fillareista ja osista, voi niissä olla jälkiä, kulumia, ruostetta ja likaa. Tuotteista on pyritty ottamaan kuvia mahdollisimman kattavasti, ja aina voi myös ottaa yhteyttä tai sopia aika jolloin käydä paikan päällä tutustumassa.
Pyörien koot
Polkupyörien koot ovat ilmoitettu pystyputken (mitattuna keskiöstä vaakaputken keskelle) pituutena. Kokotaulukosta saa suuntaa arvioinnille.
Polkupyöriä voi tulla koeajamaan Meilahdessa sopimalla (Yhteydenotto) erikseen koeajoaika.
Takuu
Ostaessasi käytetyn polkupyörän tai osia meiltä, turvanasi on kuluttajasuojalain määrittelemä takuuaika. Myynnissä sovelletaan kuuden kuukauden säännön mukaan tuotteessa on oletettavasti ollut jokin valmistusvirhe, jos siinä ilmenee virhe kuuden kuukauden sisällä ostohetkestä.
Lisää tietoa toimitusehdoissa (Toimitusehdot)