Yritys

Filla Bicycles on 2016 Helsingissä alkunsa saanut käytettyjen pyörien ja fillaritavaran osto- ja myyntiliike. Sivustolta voi kätevästi tilata tavarat kotiin tai paikan päälle voi tulla ihmettelemään ja tutkimaan tarjontaa

Verstas/varasto oli alkujaan Kruununhaan Kulmakadulla, josta se siirtyi 2017 lopussa Meilahden Pihlajatie 3:een. Ainoa työntekijä on sekin osa-aikainen, joten virallisia aukioloaikoja ei ole. Eli putiikki on auki sovittaessa Koeajoja ja tuotenoutoja on mahdollista järjestää lähes päivittäin.

Fillalla ei syrjitä mitään pyöräilyn alalajia, tavaraa ja pyöriä on iloinen sekamelska.

Verkkokauppa

Myytävät tuotteet ovat nähtävillä verkkokaupassa. Polkupyöriä, varaosia ja varusteita – uusia, vanhoja sekä käytettyjä, kaikkea löytyy. Valikoima täydentyy jatkuvasti kun tavaraa saapuu ja se ehditään kuvata. Ehdotuksia ja toiveita tuotevalikoimasta saa mielellään esittää, vaikka sähköpostitse (info@fillabicycles.com) tai yhteydenottolomakkeen kautta (Yhteydenotto).

Toimitukset ja maksut
Tilaukset pyritään postittamaan mahdollisimman nopeasti. Joskus saattaa mennä useampi päiväkin. Pidemmät postitustauot ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla.

Maksutavat tarjoaa Bambora (Toimitusehdot). Ostetut toimitetaan postitse, tai ne voi noutaa Meilahdesta.

Tuotteiden kunto
Kaikki polkupyörät ja osat ovat täydellisessä toiminnallisessa kunnossa ellei muuta mainita. Koska kyse on käytetyistä fillareista ja osista, voi niissä olla jälkiä, kulumia, ruostetta ja likaa. Tuotteista on pyritty ottamaan kuvia mahdollisimman kattavasti, ja aina voi myös ottaa yhteyttä tai sopia aika jolloin käydä paikan päällä tutustumassa.
Pyörien koot
Polkupyörien koot ovat ilmoitettu pystyputken (mitattuna keskiöstä vaakaputken keskelle) pituutena. Kokotaulukosta saa suuntaa arvioinnille.
Polkupyöriä voi tulla koeajamaan Meilahdessa sopimalla (Yhteydenotto) erikseen koeajoaika.
Takuu
Ostaessasi käytetyn polkupyörän tai osia meiltä, turvanasi on kuluttajasuojalain määrittelemä takuuaika. Myynnissä sovelletaan kuuden kuukauden säännön mukaan tuotteessa on oletettavasti ollut jokin valmistusvirhe, jos siinä ilmenee virhe kuuden kuukauden sisällä ostohetkestä.
Lisää tietoa toimitusehdoissa (Toimitusehdot)